PROF’EPIL FRANCE

Više od 40 godina prisutan na svim kontinentima i među vodećim svjetskim brandovima za depilaciju u profesionalnoj kozmetici.
To je najveća moguća kvaliteta dostupna na tržištu zbog visokog postotka prirodnih sastojaka, ISO standarda (uvijek vrhunskog i jednakog proizvoda), dugogodišnjeg iskustva te tradicionalnih voskova za depilaciju iz Španjolske.
Ovaj cjelokupni sistem za depilaciju je baziran na više proizvoda koji su posebno formulirani kako bi omogućili najbolju moguću njegu za klijenta.

Proizvodi prije i poslije djeluje komplementarno s voskom i zajedno pružaju maksimalni učinak. Prednosti ovog voska su i to što je njegova temperatura taljenja niža između 37-39 C čime se smanjuje moguće neugodnosti kod klijenta, a osobito kod problema kapilara, cirkulacije i osjetljive kože.
Zbog toga je važno koristiti naše aparate za zagrijavanje voska s kojima se postižu najbolji rezultati. Osim proizvoda za depilaciju Prof’epil France sadrži u svojoj ponudi i parafinske proizvode.

TOPLI VOSAK

Vrući vosak sadrži kalofonij visoke čistoće iz Brazila, Španjolske i Portugala. Tradicionalni sistem depilacije mora biti na temperaturi 38-45C.
Pakiranja su u perlama, diskovima i alupack od 800-1000 ml različitih prirodnih, cvjetnih, voćnih i inih karakteristika (med, azulen, klorofil, ruža).

VRUĆI VOSAK

Topli vosak sadrži kalofonij visoke čistoće iz Brazila, Španjolske i Portugala (koji spada u najkvalitetnije zbog svoje čistoće). Ne sadrži veći postotak parafina koji je jeftin i zahtijeva veću temperaturu zagrijavanja. Pakiranja toplog voska su u roll-on patronama 100 ml, 110 ml te kanticama od 500-800 ml različitih prirodnih, cvjetnih, voćnih i inih karakteristika ( MED, AZULEN, ČOKOLADA, LAVANDA, RUŽA, MAGNOLIJA, MASLINA, ARGAN ).

FINEWAX – DEPILACIJA BEZ TRAKA

Selvert Profepilfrance Depilacija Finewax

To je izvanredna i vrlo efektivna alternativna metoda za klijente s osjetljivom kožom koji preferiraju depilaciju vrućim voskom. Specijalno je formulirana da kombinira prednosti depilacije s vrućim i toplim voskom. Temperatura taljenja voska je 37C kao kod toplog voska, čime se manje iritira koža osobito osjetljiva, a ne koriste se trake za depilaciju. Sastav je obogaćen s pčelinjim voskom (dubinski uklanjanje dlake), pamučnim uljem (prirodni antioksidans, bogat vitaminom E) te parafinom (ostavlja kožu nahranjenu i obnovljenu) koji daju efekt ne agresivne depilacije.

Nanosi se kao i vrući vosak poštujući rečenicu «više je manje». Preporučljivo je za sve tipove kože, a prvenstveno za lice, ispod pazuha, bikini zonu. Također je komplementaran s ostalim proizvodima za pre i post depilaciju Prof’epil France čime postiže najučinkovitiji rezultat.

APARATI

APARATI su vrlo važni u korištenju naših proizvoda, jer pravi kvalitet depilacije se postiže i točnom temperaturom na koju su naši aparati usklađeni s voskom.
Svi aparati imaju godinu dana garanciju. U ponudi imamo TRIO i DUO grijače za roll on patrone te System Wax grijače za topli i vrući vosak (roll on, kantice, perle)

PRE-DEPILACIJSKI PROIZODI 

Pripremaju kožu i omogućavaju kvalitetniju i manje bolnu depilaciju zbog anesteziološkog efekta;

Pre-depilatory tonic
Pre-depilatory powder

POST-DEPILACIJSKI PROIZODI 

Također su komplementarni i ako nije odgovarajuća njega poslije depilacije s našim voskom koža može reagirati zato Prof’epil ima širok izbor proizvoda.

Post-depilation Oil
Post-depilation Aloe Vera Gel
Chocho-Ice Tonic
Smoothing Foam.