SELVERT THERMAL HYALURONIQUE LIGNE 
Profesionalni tretman za zrelu kožu protiv bora s HYALURONOM

Molekule s malom i velikom težinom koje popunjavaju Vaše bore


Selvert Thermal Hyaluron Ligne je profesionalna efektivna linija s hyaluronskom kiselinom namjenjena za devitaliziranu, zrelu kožu s borama

s nevjerojatnim učinkom već pri prvom tretmanu.

Tijekom godina koža postepeno gubi  svoja svojstva, među ostalim i hyaluronsku kiselinu što dovodi do smanjivanja fleksibilnosti i gustoće kože. Kako bi što bolje riješili ovaj problem, Selvertov švicarski laboratorij je kreirao hialuronsku kiselinu s malenom i velikom težinom molekula koje prodiru u dermis te zadržavaju vlažnost unutar kože stvarajući efekt popunjavanja bora.

Za postizanje najboljeg mogućeg rezultata nužno je koristiti  proizvode za kućnu njegu koji su nadopuna profesionalnim tretmanima da bi se postigla optimalna hidratacija te vidljivo pomlađivanje kože. S biotehnološke procedure ova hialuronska kiselina iz Selvert Thermala je akumulativna, dajući rezutate odmah u epidermisu i dermisu te intenzivirajući ih dana u dan.

Aktivni sastojci:

NMF (Natural Moisturizing Factor)
Kombinacija esencijalnih molekula s intenzivnim hidratacijskim učinkom  koji se ponavljaju. Zahvaljujući tome spriječava se transepidermalni gubitak vode, zadržava se voda u površinskom sloju te se pojačava barijerna funkcija kože.

HYDROLYSED SOY EXTRACT
Glikoproteini i polisaharidi (derivati iz biljaka)  promoviraju trodimenzionalnu organizaciju kože stimulirajući kreaciju hialuronske kiseline i kolagena. Regenerira i učvršćuje.

HYALURONSKA KISELINA

WRINKLE REFILLER
Molekule s niskom težinom  koje penetriraju duboko u kožu, zadržavaju  molekule vode, pojačavaju hidrataciju, zaglađuju bore.

MOSTURISING& FILMOGENIC
Makromolekule koje djeluju na stvaranje filma  i zadržavanje hidratacije u površinskom sloju epidermisa.

SYRICALM
Blagotvorno djeluje na stanice.

GLUCOLACTONE
Antioksidant, gladi i unificira tonus.

Djelovanje:

U 28 dana njege s ovim preparatima je poboljšana 75% elastičnost, popunjene su bore, 90% su bolji rezultati uz maksimalnu hidrataciju 24h. Povećava se debljine kože, smanjiva hrapavost, zadržava vlažnost u staničnoj jezgri, a bore se popunjavaju iznutra. Profesionalni tretman se može raditi kao šok tretman 2x tjedno u prvom tjednu. Inače svaki tjedan po jedan je preporuka za korištenje. Za održavanje 1x u 6 mjeseci. Paket sadrži 5 tretmana.

Kućna njega: