SELVERT THERMAL GOLD 24k SOIN D’OR

Luksuzna linija sa zlatom, bisernim i dijamantnim prahom


Sve što koža zahtjeva, svježinu, čvrstoću, vitalnost sada zahvaljujući 24 karatnoj njegi s zlatom donosi Selvertova linija Soin D’or.
Zlato koje sadrži eliksir ljepote i mladosti daje koži intezivni anti-age tretman za lice i tijelo.

Aktivni sastojci:

Zlato:
simbol luksuza i apsolutne snage, plemeniti metal s tisuću godina poznatim svojstvima, još iz vremena imperijalne Kine. Izvanredan regenerator stanica, stimulira borbu protiv slobodnih radikala, podiže tonus i luminioznost kože.

Biserni prah:
pomaže kožnu propusnost i eliminira mrlje na koži

Dijamantni prah:
perfektan za eliminiranje mrtvih stanica sa površine kože, mikrodermoabrazija zonama oko očiju i bora.

Extract grape:
DNA zaštita, protivupalno i antialergijsko djelovanje

Hyaluronska kiselina:
temeljna komponenta koja povećava hidrataciju i elastičnost, smanjujući bore i borice.

Jojoba ulje:
hidratacija, daje baršunasti izgled kože

Biosaharidi:
pomaže blokirati celularne receptore tako da sensitivna koža može biti tretirana kao normalna.

Laktobinik acid:
novi derivat AHA’s, protiupalno, hidratizira i obnavlja stanice

Peptide 8:
peptidi sa 8 amino kiselina djeluju na smanjivanje bora lica u 28 dana, specijalno za zone oko očiju i usana.

Extract acmelle:
inovativni aktivni sastojak iz cvijeta, podiže čvrstoću kože.

NAMJENA:

  • Potpuna obnova  u svim slojevima kože
  • Podiže tonus, luminioznost, vitalnost
  • Intezivni luksuzni tretman sa vidljivom učinkovitošću

TRAJANJE / PERIOD:

  • Po dva tretmana u prva dva tjedna, 
    jedan tretman u trećem tjednu

 

Proizvodi za nastavak tretmana:

0,00
0,00

METODA RADA :  CAPRICES D’or, Tretman za lice

Luksuzni tretman za lice, za zrelu kožu, sa 24 karatnim zlatom, vraća koži izgubljenu vitalnost, luminioznost. Pakiranje je od 5 tretmana.

0. Phase: Skinuti šminku. Zone oko očiju i usana sa Demaquillante des Yeux. Lice, vrat sa Lait Hygienisant. Tonificirati sa Lotion Tonique Douce (normalnu i suhu) ili Reequilibrant Tonique, (mješovitu ili masnu kožu). Osvježiti lice i vrat sa kapljicama termalne vode Brume Thermal.

1. Phase 1A: Diamond Powder Crstalline Peeling
Dijamantni piling uklanja mrtve stanice fizički sa dijamantnim prahom i kemijski s lactobionic kiselinom sa protivupalnim djelovanjem te izbjeljivanjem. Pomoću špatule uzeti potrebnu količinu i nanijeti na lice i vrat. Rubiti sa laganim kružnim pokretima nekoliko minuta te ostaviti da djeluje 5 min. da se efektivno napravi i kemijski piling. Sastojke ne uklanjati sa vrata i lica.

1. Phase 1B: Delicate après-peeling gel
Nježni gel sa aktivnim sastojcima za čišćenje poslije dijamantnog pilinga. Ostavlja kožu slobodnu od svih nečistoća. Nanijeti čitav sadržaj na površinu koju smo obrađivali sa pilingom i rubiti dok se ne stvori mekana sapunasta forma te se rastopi piling faza. Sa toplom vodom ukloniti ostatke. Lice i vrat tonificirati sa Brume Thermal da bude lagano vlažno.

2. Phase: Cosmetic sheets of gold
Listići od čistog 24 karatnog zlata nanose se direktno na kožu. Kada se ovlaže sa Gold Concentrate, koža uzima maksimalne aktivne sastojke ovog plemenitog metala.
Uzeti dva listića iz malene kutije, čuvajući ih u zaštitnom papiru. Prerezati ih na pola te staviti na bradu, obraze i čelo. Mekano zagladiti preko zaštitnog papira te ga skinuti ostavljajući listiće na koži. U kompletu se nalaze dva dodatna listića koje možete upotrijebiti za više oštećena područja. Također možete prerezati listić u tri dijela kao trijangl za zone između očiju.

3. Phase: Gold Concentrate
Koncentrat sa zlatom uljne konzistencije sa regenerativnim, antioksidacijskim, učvršćujućim djelovanjem. Protresti serum i izliti ga u posudu. Pomoću kista nanijeti proizvod na lice, vrat i prekriti zlatne listiće. Laganom masažom penetrirati listiće u kožu koristeći manualne pokrete limfne drenaže.

4. Phase: Creamy gold Mask, Voile Cremeux D’or
Regeneracijska i revitalizirajuća maska za lice. Kada se pomiješa sa vodom dobiva formu kremaste miksture, film maska sa efektom podizanja tonusa. Nakon skidanja maske koža je baršunasta, vraćena vitalnost i luminioznost. Sadržaj izmiješati sa 65 ml tople vode i miješati dok se stvori kremasta homogena tekstura. Sa špatulom nanijeti na lice i vrat te ostaviti 15-20 minuta. Skinuti u jednom potezu.
Tonificirati lice, vrat s Gentle Tonik ili Reequilibrante Tonik,te s kapljicama Brume Termal.

5. Phase: Care Cream with gold
Završiti sa masažom kremom bogate teksture sa novim aktivnim sastojcima i 24 karatnim zlatom koja ostavlja kožu vitalnu i zaštićenu.

METODA RADA : GOLD THERMAL MAXIMUM, Tretman za tijelo

Tretman za tijelo sa 24 karatnim zlatom priprema za specijalne prigode, revitalizaciju poslije ljeta, podiže tonus, vitalnost, luminioznost kože dajući nevjerojatan blistav izgled.

0. Phase: Pripremiti stol sa plastičnom folijom, te okrenuti klijenticu licem prema dolje.

1. Phase 1A: Diamond Powder Crstalline Peeling
Dijamantni piling uklanja mrtve stanice fizički sa dijamantnim prahom i kemijski sa lactobionic kiselinom sa protivupalnim djelovanjem te izbjeljivanjem. Iste sastojke sadrži kao i piling za lice u profesionalnom paketu. Pakiranje 500 ml. Nanijeti piling mekano sa rukama i ostaviti da djeluje 5 min. te umotati u plastičnu foliju da se napravi kemijski piling. Ne uklanjati ostatke.

1. Phase 1B: Delicate après-peeling gel
Nježni gel sa aktivnim sastojcima za čišćenje poslije dijamantnog pilinga. Ostavlja kožu slobodnu od svih nečistoća. Također sadrži iste sastojke kao i za lice. Pakiranje 500 ml.
Sa vlažnim rukama nanijeti gel laganim masažnim pokretima do formiranja mekanog sapuna koji rastapa piling i čisti kožu od nečistoća. Ostatak ukloniti sa toplom vodom.
Područje gdje stavljamo zlatne listiće navlažiti sa Termal Mist.

2. Phase: Cosmetic sheets of gold
Listići od čistog 24 karatnog zlata nanose se direktno na najviše oštećenu kožu. Kada se ovlaže sa Gold Concentrate, koža uzima maksimalne aktivne sastojke ovog plemenitog metala. Pakiranje 12 listića. Koristiti jedan ili dva zlatna listića te ih prerezati na pola neodvajajući od zaštitnog papira. Staviti dijelove listića na oštećene zone. Lagano zagladiti preko zaštitnog papira te ga zatim ukloniti, ostavljajući zlatne listiće na koži.

3. Phase: Gold Concentrate
Koncentrat sa zlatom uljne konzistencije sa regenerativnim, antioksidacijskim, učvršćujućim djelovanjem. Pakiranje 30 ml. Nanijeti sa laganom masažom preko listića koncentrat.
SVE OVE FAZE PONOVITI LICEM PREMA GORE.

4. Phase: Gold Body Wrap
Maska puder za tijelo. Kada se pomiješa sa vodom dobiva formu kremaste, zlatne miksture, a efekt podizanja tonusa. Nakon skidanja maske koža je baršunasta, vraćena vitalnost i luminioznost. Pakiranje 1300ml. Za totalni wrapping potrebno je 9 doza praha sa 4 doze tople vode, dok se postigne kremasta tekstura. Zatim se nanese na tijelo, prekrije sa plastičnom folijom i ostavi da djeluje 30 minuta. Nakon skidanja maske ostati će zlatni film koji će nestati sa završnom masažom.

5. Phase: Capricious Gold Oil
Ulje za završnu masažu sa novim aktivnim sastojcima i 24 karatnim zlatom koje hrani kožu. Pakiranje 200 ml.