LAB

Mezoterapijski koncentrati za lice i tijelo

LAB je linija za lice i tijelo koji sadrži nove učinkovite mezoterapijske koncentrate i dermapen, namjenjene za transepidermalnu upotrebu, formulirane kako bi tretirali s velikom efikasnosti i sigurnosti probleme pripadnica ljepšeg spola.
Visoka koncentracija aktivnih tvari nalazi se u 5 koncentrata za lice, a to su HYALURON, VITAMIN C, BOTOX LIKE, ORGANIC SILIKON, ANTIAGEING FIRMING BOOSTER.

LAB linija za tijelo također sadrži 5 koncentrata; DMAE, Artichoke, L-Carnitine, Phosphatidilcoline, Firming and Draining Booster. Mogu se nanositi ručno ili uz novi SELVERT THERMAL DERMAPEN. Izuzetni rezultati kod problema elastičnosti kože i celulita. Radi se o vrlo sterilnom i učinkovitom sistemu mikroiglica koji stimuliraju mehanički fibroblaste. Uz koncentrate visoke učinkovitosti postiže se dugotrajni rezultati koji su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Kvaliteta i efikasnost su nešto što se s pravom može očekivati od ST laboratorija, zahvaljujući povjerenju vrhunskih i vodećih kozmetičkih salona, poliklinika i spa centara koji dugi niz godina uspješno predstavljaju ovaj brand.