SKINBASE  –  KRISTALNA MIKRODERMOABRAZIJA

Selvert skinbase

Vodeća kristalna mikrodermoabrazija u Velikoj Britaniji sada je dostupna i na hrvatskom tržištu i to zahvaljujući  tvrtki SELVERT KM d.o.o.

Uspješno i nježno odstranjuje mrtve stanice površinskog sloja kože, zajedno s vakuumom koji stimulira proizvodnju kolagena čime se potiče brža regeneracija i obnova kože. Namjena je za akne, ožiljke, bore i ekspresivne linije, devitaliziranu kožu, depigmentaciju, a može se koristiti protiv celulita i strija.

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. S nizom tretmana postaje sve naglašeniji, a nije potreban nikakav post tretmanski oporavak.

Aparat je vrlo jednostavan za korištenje, transport, ima izvanredne rezultate, a funkcionira besprijekorno. Garancija je 4 godine.

Prihvatljiva cijena aparata, kristala, sterilna upotreba za svaki tretman posebna glava, progresivan a ne agresivan tretman, izuzetno ugodan, garancija rezultata, golemo iskustvo i povjerenje kupaca u Engleskoj te Italiji je preporuka za ovaj uređaj. 

Kako SKINBASE već dugo ima suradnju s Selvertom na engleskom tržištu onda je i preporuka koristiti Selvertov  tretman Absolute Regeneration koji je i namjenjen za njegu poslije ovog tretmana.

Nudimo besplatnu prezentaciju i edukaciju gdje možete vidjeti i osobno se uvjeriti u rezultat te način rada!