SELVERT THERMAL AQUAWEAR
Hidratantna linija za suhu, dehidriranu kožu

Selvert Aquawear Pot et Fluide

Aquawear je novi ekskluzivni beauty program iz Selvert Thermal linije, dizajniran za postizanje intezivne hidratacije kože, svježeg i blistavog izgleda lica.
Namijenjen je za suhu, dehidriranu i alipičnu kožu.

Izvanreden rezultat je odmah vidljiv, hidratizirana koža u najdubljim slojevima i blistav izgled prvenstveno su rezultat nove formule iz Selvertovog švicarskog laboratorija. Ona sadrži dva nova inovativna aktivna sastojka; Natural Unsaponifiable te Auto Hydrant. Natural Unsaponifiable djeluje na formiranje lipida u epidermisu dok Auto Hydrant djeluje na formiranje i zaštitu NMF. U sklopu profesionalnog tretmana nalaze se i ostali aktivni sastojci: squalene, NMF, ekstrakt maćuhice, ulja argana, jojobe, mrkve, masline, makadamije, riže, badema, pšeničnih klica.

Za postizanje najboljeg rezultata nužna je kućna njega koja je nastavak tretmana te neophodna za još vidljivije rezultate. Ovaj tretman ne djeluje samo kratkoročno na pojačavanje hidratacije već i dugoročno. Zadržava balans u hidrolipidnom plaštu između faze vode i faze ulja. Štiti kožu od klimatskih oštećenja. Daje ekstremnu hidrataciju i mogućnost prilagodbe ovisno o specifičnostima svake kože.

 

Kućna njega: