SELVERT CELL VITALE

TRETMANI S MATIČNIM STANICAMA

 

Matične stanice igraju ključnu ulogu u mladenačkom izgledu kože zbog intezivne regeneracijske sposobnosti. Kako slabi njihova aktivnost uzrokovana protokom vremena i izlaganju vanjskim agresivnim utjecajima koža gubi svoju čvrštoću i vlažnost. Rezultat tog procesa je starenje kože.

Da bi pružili najbolju moguću zaštitu SELVERT je kreirao u svom švicarskom laboratoriju CELL VITALE formulu, za učinkovitu hidrataciju i regeneraciju, baziranu na dvije vrste matičnih stanica.

Jedna vrsta matičnih stanica je pronađena u alpskoj ruži koja ima sposobnost konzerviranja i zaštite vlažnosti u koži. Ona se nalazi u tretmanu CELL VITALE HYDRANTE koji je namjenjen za hidrataciju kože u najdubljim slojevima.

Druga vrsta matičnih stanica dolazi iz švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber koja je izuzetno učinkovita u obnovi kože. Ona usporava proces starenja, stimulira regeneraciju stanica, a koži daje mladenački i prirodni izgled. Nalazi se u CELL VITALE ANTI-AGE tretmanu.

Zbog prestižne kominacije matičnih stanica i visoko učinkovitih aktivnih sastojaka CELL VITALE ANTI-AGE i CELL VITALE HYDRANTE djeluje na produženi vijek matičnih stanica u koži, usporava proces starenja te pomaže u vitalnosti i obnovi.

CELL VITALE je idealan tretman za kožu koja počinje pokazivati prve znakove starenja te kod koje je potrebno da se vrati izgubljeni mladenački sjaj. Matične stanice će usporiti starenje kože, djelovati na regeneraciju, zaštititi od slobodnih radikala te poboljšati i afirmirati ovalni izgled lica.

Temeljni sastojci, uz gore navedene ekstrakte matičnih stanica iz švicarske jabuke i alpske ruže, su: citosol (intracelularna tekućina) koja regenerira i štiti,vitamini E, A, B3, B5, B6, antioksidansi, revolucionarni liposomi protiv starenja, čisti vitamin C koji privlači slobodne radikale te ih neutralizira i potiče sintezu kolagena, ekstrakt divljeg kestena koji djeluje na mikrocirkulaciju, avokado ulje regenerira hidratizira i štiti, silanol doprinosi čvrstoći i poboljšava restrukturiranje te termalna voda s oligoelementima (magnezij, silicij, cink, koper, kobalt, mangan) koja smiruje i osvježava.

SELVERT s pravom nosi slogan revolucije u kozmetici zbog Cell Vitale tretmana  s kojima smo prednjačili u profesionalni segmentu dugi niz godina kao i danas. Već nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi te stvaraju osjećaj ugode i samopouzdanja. Za  maksimalan učinak potrebno je napraviti  šok terapiju po 2 tretmana u prva dva tjedna  i  po jedan u trećem tjednu.

Za nastavak njege kod kuće i za održavanje što boljih rezultata nužno je koristiti  kremu CELL VITAL CRÈME REVERSIVE ANTI-AGE 50ml. 

Za područje oko očiju i usana  Cell Vitale linija sadrži REVERSIVE ANTI-AGING EYE AND LIPS CREAM 15ml.

Osim anti-age programa za kućnu njegu  postoje i dvije kreme za hidrataciju koje istovremeno štite i reaktiviraju staničnu aktivnost: CRÈME HYDRANTE MEDIUM i CRÈME HYDRANTE FORTE

KUĆNA NJEGA