GAC

JEDINSTVENA LINIJA ZA TIJELO

Selvertov laboratorij kreirao je novu inovativnu liniju za tijelo SELVERT THERMAL CORPORELLE GAC (Gym Activator Cosmetic).

Ova ekskluzivna linija namjenjena je kao individualni tretman za sve tipove kože kako bi s najinovativnijim aktivnim sastojcima pružila efektivna rješenja bilo kojeg mogućeg problema. Kombinacijom različitih maski možete kreirati jedinstven tretman prilagođen i najzahtjevnijim problemima. 

Sam naziv GYM ACTIVATOR COSMETIC govori kako rezultati koji se postižu s ovom linijom su fantastični kao da ste vježbali u aerobic ili fitness centru.

Ovaj efektivni sistem je vrlo jednostavan za rad jer je sadrži 4 temeljna tretmana: drenaža, mršavljanje, učvršćivanje te regeneracija. 

Drenažna je namjenjena za mirkocirkulaciju i pojačavanje rada limfnog sistema te za odstranjivanje toksina. 

Za mršavljenje, protiv celulita i oblikovanje je namjenjena slijedeća maska žute atraktivne boje koja ima izvanredno efektivno djelovanje. 

Nakon toga slijedi faza učvršćivanja s takozvanom push up maskom koja ima i regenerativna svojstva osim što podiže tonus kože. 

Regenerativna maska obnavlja kožu, aktivira metabolizam, smanjuje znakove strija, vraća koži mlađi izgled.

Ove efektivne maske su obogaćene mikroorganizmom Dyside Etheria porijekom iz Bermudskog otočja koji ima nevjerojatna svojstva koja pomažu rješavanje problema celulita, sagorjevanja masnog tkiva, zatezanja, mikrociruklacije, drenaže, regeneracije. Sadrži peptide i glukozu.

Ostali aktivni sastojci GAC linije su; kaolin, kofein, teške molekule hialurona, Aha, kolagen aktivator, vitamini A, E, H, B5, perlite, aktivni karbon, ekstrakt yuke koji podiže elastičnost, peptide CA-6, ekstrakt divljeg kestena, biosaharidi, multifruits, ekstrakt ananasa, ekstrakt lokvanja s lipolitičkim i drenažnim djelovanjem te termalna voda.

Za postizanje najboljeg rezultata nužna je i kućna njega koja je nastavak tretmana i nepohodna za još vidljivije rezultate.
Formulirana je s najinovativnijim sastojcima, a namjenjena za specijalne potrebe kože:

• Renovation Exfoliating Serum 200ml (Serum s AHA za obnovu i exfolijaciju),
• Cellulite Reduction Cream 200ml
(Krema protiv celulita i masnih stanica),
• Firming Push up Cream 200ml
(Krema s inovativnim sastojcima za podizanje tonusa kože)
• Regenerating and Anti Strech Marks Cream 200ml
( Krema za regeneraciju i hidrataciju te protiv strija).

 

S GAC linijom ostvaruju se vidljivi i učinkoviti rezultati za koje jamči Selvertov švicarski laboratorij.