SELVERT THERMAL PURIFIANT

Akne, masna koža, regeneracija

 


Inovativna personalizirana linija PURIFIANT s matičnim stanicama namjenjena je za masnu kožu i akne. Ova linija je jedinstvena
zbog mogućnosti djelovanja na problematičnu kožu ovisno točno o kojem se problem radi: akne, masna koža ili regeneracija.

Jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka su matične stanice uzete iz lišća Syringa Vulgaris koje imaju sposobnost kontrole ulja u stanici, antimikrobiološka, regenerativna i protuupalna svojstva dajući izvanredne rezultate reducirajući znakove masne kože i akna. Koža proizvodi sebum da bi zaštitila hidrolipidni plašt. Višak lipidne proizvodnje je jedan od glavnih razloga zašto koža postaje masna ili prepuna akni što može biti uzrokovano unutarnjim faktorima (genetski, hormonalni poremećaj) ili vanjskim (stres, kozmetika, medicina).

Ovaj tretman djeluje na regulaciju sebuma, na otvorene i zatvorene komedone, bubuljice, crvenilo, upale, mikrobiološku proliferaciju, oštećenja od akna te poslije upalne hiperpigmentacije.
Za postizanje najboljeg mogućeg rezultata nužno je koristiti proizvode za kućnu njegu koji su nadopuna profesionalnim tretmanima da bi se postigla optimalna njega te vidljivi rezultati. 2015.god. Purifying gel protiv akna je dobio nagradu za najbolji kozmetički proizvod na sajmu Cosmobelezza.

Aktivni sastojci:

SYRINGA VULGARIS
Matične stanice iz lišća ove biljke pomažu kontrolu viška nastajanja sebuma i reduciraju mikroorganizme odgovorne za upalne procese kod akni te poboljšavaju izgled kože.

CUTIPURE
Smanjiva broj komedona, bubuljica s protivupalnim i antimikrobiološkim djelovanjem.

P-REFINYL
Zateže proširene pore, normalizira keratinizaciju, reducira prekomjernu produkciju sebuma.

BROMELAIN
Enzimski piling.

SALICILNA KISELINA
Stimulira obnovu stanica kod problematičnog izgleda lica.

KAOLIN, PURE VITAMIN C, SYRICALM, MELALEUCA ULJE, HELMOOR CLAY, ALANTOIN,
RED CLAY

Način rada:

Profesionalni paket sadrži 5 tretmana. 
Kod problematične kože krenuti s šok metodom. Prva dva tjedna po dva tretmana te treći tjedan jedan.
Kod uobičajenih tretmana koristiti jedan tretman tjedno kroz pet tjedana.
Aplikacija faze 2 u profesionalnom tretmanu može se nanositi micro-galvanic s negativnim polom.

Kućna njega: